Referenties

Gijs, Patricia, Coco en Dide Burgers wonen sinds februari aan de Bakenbergseweg 145.
Gijs is eigenaar van restaurant Arneym en van Iveau Burgers & Wijnbar.
“Nadat het bouwbedrijf van Marcel Menting ons restaurant Iveau binnen de geplande tijd had verbouwd, waren we er ook van overtuigd dat Marcel dit huzarenstukje nogmaals zou kunnen uitvoeren met de woning die we net hadden aan-gekocht. Voor beide verbouwingen hadden we maar een korte bouw-periode. Zoiets red je alleen als je erin slaagt om vast te houden aan een strakke planning. Marcel werkt met korte, open lijnen en heeft prima vakmensen in dienst. 
Dat heeft ervoor gezorgd dat hij het resultaat kon neerzetten dat ons voor ogen stond. Hij heeft de volledige verbouwing  perfect geregeld en binnen de planning uitgevoerd. 
Over een paar jaar willen we de keuken gaan uitbreiden. We doen dan zeker weer een beroep op het vakmanschap van Marcel.”


Willem Nijmeijer en Nicole Reijmer:
“Via kennissen kwamen we aan het adres van Marcel Menting. Toen onze architect John Donjacour zijn naam ook noemde, was voor ons de cirkel rond. Wij wonen aan de Mesdaglaan 54 en we wilden een flinke uitbouw van onze keuken en een souterrain. Dit moest passen binnen de architectuur van de jaren dertig. Daarnaast wilden we de badkamer aanpakken en onze zolder uitbreiden. John Donjacour heeft zijn voorwerk perfect gedaan, zodat we vooraf goed inzicht kregen in het resultaat en de te verwachten werkzaamheden.
Onze contacten met Marcel verliepen op een vergelijkbare manier. De open begroting en de duidelijke uitleg van de werkzaamheden werkten enorm verhelderend voor ons. Marcel is een echte teamplayer die zijn medewerkers goed aanstuurt. Alles klopte: het overleg met de architect en met ons, de planning, de uitvoering en ook de nazorg. Marcel en zijn mannen hebben prima kwaliteit geleverd voor een goede prijs. De verbouwing ligt inmiddels alweer een paar jaar achter ons en we zijn nog steeds erg tevreden over de resultaten!”


Sandra en Diederick de Jong:
“We zijn in 2006 in de Van Goghstraat 68 komen wonen en hadden in de periode erna nog verbouwingsplannen. Via de buren was ons ter ore gekomen dat aannemersbedrijf Marcel Menting uit Didam goed en betrouwbaar werk aflevert in een mooie jaren dertig stijl. Dit was precies wat we zochten: een kleinschalig bedrijf dat alle disciplines in huis heeft, waarvan we het vakmanschap met eigen ogen hebben kunnen zien in de wijk en die gemaakte afspraken nakomt. De transparantie, de uitleg en de prijsafspraak klopten helemaal met wat we verwachtten.
Bij Marcel Menting geldt dat alles vooraf al duidelijk is, daarnaast luistert Marcel zorgvuldig en is hij erg prettig in de omgang. Alles verliep soepel, de werkzaamheden gebeurden op tijd, de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en netjes en aan het eind van elke dag werd alles zo goed mogelijk opgeruimd en was de rust teruggekeerd. Ook voor kleine werkzaamheden staat Marcel Menting onmiddellijk klaar en die service is voor ons onbetaalbaar!”


Ewoud Vogels en Ursula Wandelen:
“Via architect John Donjacour en op voorspraak van kennissen zijn we bij Marcel Menting terechtgekomen. Er stond een grote verbouwing gepland: de uitbreiding van onze keuken en de aanpassing van de berging. Alles moest wel in harmonie met de bestaande woning gebeuren. Constructief was dat een hele opgave. De openheid van Marcel, ook in de samenwerking met John Donjacour, heeft geresulteerd in uitstekende oplossingen. Ook de medewerkers van Marcel op de bouw dachten mee en luisterden goed naar onze wensen.
Dit alles met elkaar heeft tot een uitstekend resultaat geleid, waar we heel trots op zijn. Door de vriendelijkheid en de rust waarin alles is uit­gevoerd hebben we in ons dagelijkse huishouden niets gemerkt van druk of stress. De verbouwing is binnen de planning en het budget gebleven. Ook dat is voor ons een reden om voor de komende werkzaamheden aan onze erker en kelder weer aan te kloppen bij het bouwbedrijf van Marcel Menting.”

Contact

 

Wij helpen u graag met uw bouwplannen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of een bericht sturen via het contactformulier.

meer informatie


 

Adres
Endepoelstraat 14
6942 GL  Didam

0316 - 22 13 79
info@marcelmenting.nl


Kwaliteit in maatwerk